Modelování nákupního chování - Soubusta, Václav (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá problematikou modelování pomocí agentů v multiagentních systémech, kde bude vytvořena java aplikace v programu Greenfoot. Tato aplikace bude sloužit jako simulace nákupního chování různých zákazníků při výběru pro ně vhodného obchodu pro nákup. Celá aplikace bude vizualizovaná v programu Greenfoot a řádně zdokumentována na uživatelské úrovni a úrovni javadoc.
Modeling shopping behavior
Keywords: Multiagentní systém; agent; deliberativní agent; komunikace; kooperace; koordinace; Multi-agent system; agent; deliberative agent; kommunication; cooperation; coordination