Pracovní zátěž - Kursa, Jakub (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá tématem pracovní zátěže, které je v současné době velmi aktuální pro zaměstnance i zaměstnavatele. Pokusil jsem se nalézt obecné zdroje pracovního vytížení a poukázal jsem především na negativní následky, které jsou s tím spojeny. Nabízím také některá možná řešení a opatření, jež by mohla pomoci ke zmírnění škod způsobených na fyzickém i psychickém stavu zaměstnanců.
Occupational load
Keywords: práce; pracovní zátěž; pracovní prostředí; stres; stresové faktory; únava; pracovní doba; zaměstnanec; výkonnost; labour; occupational load; working environment; stress; stress factors; fatigue; working hours; employee; performance