Rekreační cestovní ruch na Táborsku - Wagner, Jan (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce bylo zhodnotit současný stav rekreačního cestovního ruchu v oblasti Táborsko a na základě terénního šetření navrhnout produkt, který zlepší podmínky pro jeho poskytování. Práce byla zaměřena především na cyklostezky v Táboře. Prvním krokem práce bylo nastudování odborné literatury a sepsání literární rešerše. Poté byla vypracována situační analýza a následně proběhlo terénní šetření. Na základě terénního šetření byly vytvořeny návrhy, které mají za cíl zlepšit kvalitu cykloturistické infrastruktury v Táboře.
Tourism and recreational use at Tabor area
Keywords: Rekreační cestovní ruch; atraktivity; infrastruktura; cyklostezky; Recreational tourist industry; attractiveness; infrastructure; cycle tracks