Tvorba výnosů, nákladů a výsledku hospodaření podniku. - Mrkáčková, Bohdana (Jihočeská univerzita, 2012)
Provedení analýzy tvorby výnosů, nákladů a výsledku hospodaření v konkrétních podmínkách vybraného podniku a zhodnocení hlavních faktorů, které je ovlivňují.
Create income, costs and profit of company.
Keywords: Náklady; výnosy; výsledek hospodaření; ukazatele rentability; vertikální analýza; horizontální analýza;; Costs; Income; Profit; Profitability indicators; Vertical analysis; Horizontal analysis