Testy z úvodního kurzu matematické analýzy - Jelínková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem diplomové práce je didakticky správně sestavit sady příkladů a testy z matematické analýzy. Příklady budou vycházet z témat: reálná funkce jedné reálné proměnné a její vlastnosti, limita a spojitost funkce, derivace funkce, průběh funkce. Z jednotlivých sad příkladů budou pomocí softwaru Moodle náhodně vygenerovány konkrétní testy tak, že z každé sady bude generován určitý počet příkladů. Kromě zadání testů bude práce obsahovat i jejich podrobné řešení. Práce bude sloužit jako individuální příprava na zkoušku z matematické analýzy, nebo jako zkouška samotná.
Tests from the introductory course calculus
Keywords: testování; matematická analýza; reálná funkce jedné reálné proměnné; průběh funkce; limita funkce; testing; mathematical analysis; real-valued functions of a real variable; course of a function; limit of a function