Aplikace pro veterinární ambulance - Doktor, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem práce je vytvořit aplikaci s webovým rozhraním, která bude poskytovat řešení pro základní administrativu malé veterinární ambulance, bude umožňovat vedení kartotéky pacientů, vystavování účetních dokladů, bude napojena na EET a podporovat DPH. Aplikace má nahradit stávající software, který již nesplňuje současné technické a legislativní požadavky, přičemž má zachovat přiměřenou zpětnou kompatibilitu z hlediska workflow. Aplikace bude mutlitenantní. Tato bakalářská práce se zabývá analýzou, návrhem, implementací a testováním této aplikace.
Application software for veterinary clinics