Formy regionální kooperace z pohledu podpory produkce - Karbulka, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem této práce je analýza místní akční skupiny a vymezení jejího potenciálu v oblasti podpory místní produkce. Konkrétně jde o Místní akční skupinu Hlubocko - Lišovsko. Analýza primárních zdrojů prokázala, že místní akční skupina podporuje místní produkci.
Forms of Regional Co-operation in the Light of the Promotion of Production
Keywords: kooperace; místní akční skupina; produkce; rozvoj regionu; cooperation; local action group; production; regional development