Dopady hospodářské krize na vývoj světového obchodu - Pospíšilová, Hana (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem bakalářské práce byla analýza dopadu hospodářské krize na vývoj světového obchodu a vymezení dopadů na zahraniční obchod České republiky. Analýza vývoje světového obchodu během hospodářské krize, vymezení vzniklých změn, které nastaly během hospodářské krize v celosvětovém měřítku.
The Effects of Economic Crisis to International Trade Development
Keywords: Mezinárodní obchod; hospodářská krize; dopady krize; obchodní partneři; Česká republika; International Trade; Economic Crisis; . effects of the crisis; Business Partners; Czech republic