Tvorba tematického produktu města Třebíč jako destinace cestovního ruchu - Štroblová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2017)
Destinační marketing a management je nedílnou součástí každé destinace cestovního ruchu. Smyslem destinačního marketingu je snaha o dosažení společného cíle prodej destinace za pomoci fungující spolupráce všech zainteresovaných subjektů v daném místě. Cílová oblast v daném regionu je typická významnou nabídkou atraktivit cestovního ruchu a infrastruktury cestovního ruchu. Tato práce je zaměřena na tvorbu tematického produktu města Třebíč jako destinace cestovního ruchu. Cílem této práce je identifikovat jedinečné prodejní vlastnosti destinace na základě silných a slabých stránek potenciálu cestovního ruchu města Třebíč, dále pak návrh marketingového mixu pro tematický produkt města jako destinace cestovního ruchu.
Development of a thematic product of the Town Třebíč as a tourism destination
Keywords: cestovní ruchu; tematický produkt cestovního ruchu; destinace cestovního ruchu; destinační marketing; primární nabídka destinace; sekundární nabídka destinace; tourism; thematic product; tourism destination; destination marketing; primary destination offer; secondary destination offer