Využití lučního biotopu k výuce základů ekologie - projekt - Fléglová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na využití biotopu louka při výuce ekologie. Autorka nejprve popisuje zvolenou louku, dále provádí rozbor vybraných učebnic a utváří program k procvičení, upevnění a lepšímu pochopení znalostí z ekologie. Součástí programu jsou ekologické hry, pracovní list a sešit pro učitele.
Use of the grassland biotope for teaching basics of ecology - project
Keywords: biotop; louka; ekologie; projekt; ekologické hry; pracovní list; sešit pro učitele; grassland; biotope; ecology games; project; work paper; teacher's book