Strategie podniku - Johaníková, Miluše (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou strategie podniku. Jejím cílem je posoudit hospodaření vybraného podniku jako podklad pro vypracování nebo změnu jeho strategie. Teoretická část obsahuje přístupy k řešení, vychází z definice strategie a strategického řízení. Zahrnuje hodnotovou analýzu hospodaření vybraného podniku se zaměřením na produkci výšivek v letech 2005 - 2007. Syntetická část obsahuje návrhy hospodaření podniku pro roky 2008 - 2010.
Strategy company
Strategie podniku
Keywords: Finační analýza; Cash Flow; rozvaha; investice; Financial analysis; Cash Flow; Balance; Investment