Hodnocení a motivace zaměstnanců ve vybraném podniku - Staněk, Aleš (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem mé bakalářské práce na téma: ,,Hodnocení a motivace zaměstnanců ve vybraném podniku" je analýza současné situace a následný návrh případných změn. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na poznatky z odborné literatury. Tato část popisuje motivaci, motivační faktory, jak by měl probíhat hodnotíci rozhovor, metody hodnocení a další důležité pojmy. Praktická část obsahuje charakteristiku a historii podniku, současný motivační programu a systému hodnocení. Následují výsledky dotazníkového šetření. Na základě těchto výsledků jsou navržena doporučení ke zlepšení pro konkrétní společnost.
Evaluation and motivation of employees in the selected company
Keywords: Hodnocení; motivace; hodnotící rozhovor; dotazníkové šetření.; Evaluation; motivation; evaluate interview; questionnaire survey.