Inovace marketingového mixu - Lacinová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce analyzuje současný marketingový mix vybraného podniku. Hlavním cílem práce je analyzovat vnější a vnitřní prostředí firmy. Na základě zjištěných informací jsou navrženy vhodné inovace, které vedou ke zlepšení současné situace.
The Inovation of Marketing mix
Keywords: marketingový mix; PESTE analýza; SWOT analýza; Porterův model pěti konkurenčních sil; návrh inovací; současný marketingový mix; marketing mix; PESTE analysis; SWOT analysis; proposal of inovation; current marketing mix