Analýza kalkulace nákladů ve vybraném hospodářském středisku - Škardová, Jana (Jihočeská univerzita, 2012)
Předmětem mé bakalářské práce je analýza kalkulačního systému vybraného hospodářského střediska a jeho využití při řízení nákladů a dalším rozhodování. Teoretická část bakalářské práce obsahuje informace o nákladech a kalkulacích získané z odborné literatury. V praktické části je analyzován kalkulační systém školní jídelny Základní školy Řevnice. Jídelna vaří pouze obědy, ale pro různé kategorie strávníků.
Analysis of calculation system in chosen calculation center
Keywords: Náklady; členění nákladů; kalkulace nákladů; metoda kalkulace; kategorie strávníků; Costs; cost classification; cost calculation; costing method; categories of consumers