Dostavba občanské vybavenosti obce Zdenice. - Rosa, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Má diplomová práce se týká vyprojektování nových fotbalových kabin v obci Zdenice. Projekt má dvě varianty. První je vyprojektování fotbalových kabin včetně baru. Druhá je vyprojektování kabin bez baru.
Finishing of a building civic amenities in village Zdenice
Keywords: Fotbal; kabiny; Zdenice; bar; občanská vybavenost; sport; projekt; Soccer; crew cabs; Zdenice; bar; civic amenities; sport; lay-out