Významné osobnosti Sedlčanska a jejich vliv na cestovní ruch - Malendová, Žaneta (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo zjistit vliv působení významných osobností, které žily a pracovaly na Sedlčansku, na rozvoj cestovního ruchu ve zkoumané oblasti. Na základě terénního šetření byla navržena inovace produktu cestovního ruchu, který by měl prohloubit znalosti turistů i místních obyvatel o těchto osobnostech.
Sedlčany celebrities and their influence on tourism
Keywords: Cestovní ruch; situační analýza; terénní šetření; produkt cestovního ruchu; Sedlčansko; Jakub Krčín z Jelčan a Sedlčan; Josef Suk; Sidonie Nádherná; tourism; situational analysis; field investigations; product of tourism; region Sedlčansko; Jakub Krčín of Jelčany and Sedlčany; Josef Suk; Sidonie Nádherná