Analýza primárních emisí na Burze cenných papírů Praha - Sosinová, Jana (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce "Analýza primárních emisí na Burze cenných papírů Praha" je zaměřena na analyzování primárních emisí. Zejména na vývoj kurzu akcie a burzovního indexu PX a výši rizika, kterou investice do akcií investorům přináší.
Analysis of primary emissions on the Prague Stock Exchange
Keywords: akci; primární emise; IPO; BCPP; burza cenných papírů; emisní kurz; ČNB; index PX; share; IPO; PSE; stock market; issue price; CNB; index PX