Zásobník "posilovacích sestav" pro lekce aerobiku. - Cakl, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce bylo vytvoření zásobníku posilovacích sestav pro lekce aerobiku a následné ověření těchto sestav v praxi na výběrových hodinách aerobiku. Na základě odborné literatury byly vybrány vhodné posilovací cviky pro zvýšení tělesné síly, které byly aplikovány po dobu 6 ti týdnů. Před a po výzkumu byli cvičenci měřeni 4 totožnými testy na zjištění statické a dynamické tělesné síly. Výsledky těchto testů byly zpracovány a porovnány za účelem zjištění případného nárůstu tělesné síly.
Collection of "strengthening sets" of aerobics lesson.\\
Keywords: aerobik; posilování; porovnávání; svalová soustava; hodnocení; aerobics; strengthening; comparison; muscular system; assessment