Rozvíjení duchovního rozměru sociální práce z pohledu logoterapie - Hanšová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá profesí sociálního pracovníka, duchovním rozměrem člověka, otázkami po smyslu života a logoterapií. Představuje logoterapii, která pracuje s konkrétním pojmem smyslu života. Popisuje tři logoterapeutické cesty, skrze něž můžeme v životě najít smysl.
Developing the Spiritual Dimension of Social Work from the Viewpoint of Logotherapy
Keywords: sociální práce; sociální pracovník; duchovní rozměr; smysl života; logoterapie; logoterapeutické hodnoty; svoboda.; social work; social worker; spiritual dimension; sense of life; logotherapy; logotherapy values; freedom.