Online sbírka řešených úloh z deskriptivní geometrie - Rálková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce Online sbírka řešených úloh z deskriptivní geometrie bylo vytvořit online sbírku řešených úloh z deskriptivní geometrie. Zaměření úloh odpovídá úvodnímu kurzu deskriptivní geometrie v bakalářském studiu matematiky. Sbírka bude sloužit především k podpoře domácí přípravy studentů tohoto kurzu, mohla by však najít uplatnění i na středních školách ve výuce deskriptivní geometrie a stereometrie.
Online collection of exercises in descriptive geometry
Keywords: deskriptivní geometrie; descriptive geometry