Začlenění jednotek Level do systému NASEC a možnosti využití - Hule, Václav (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce "Začlenění jednotek Level do systému NASEC a možnosti využití", se zabývá nastíněním principu satelitního střežení vozidel systémem NASEC a nastavením použitých komunikátorů. Práci je možné využít jako prvotní seznámení s problematikou, představuje stručný návod, jak nastavit komunikátor, programové vybavení a seznámení se základní obsluhu programu.
Level units and its incorporation to the systém NASEC and usage posibilities
Keywords: NASEC; SATELITNÍ STŘEŽENÍ VOZIDEL; LEVEL; GC 072; PCO; NASEC SERVER; NASEC CLIENT; MATEŘSKÉ CENTRUM; CONTROL PANEL; OPERÁTOR; ADMINISTRÁTOR SERVERU; NASEC; SATELLITE SURVEILLANCE VEHICLE; LEVEL; GC 072; PCO; NASEC SERVER; NASEC CLIENT; BACKBONE CENTER; CONTROL PANEL; OPERATOR; SERVER ADMINISTRATOR