Značka kvality Životnost plus - Brabcová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářské práce se zabývá kvalitou výrobků, zejména jejich životností, a dále značkou kvality Životnost plus. Cílem bylo zjistit postoj spotřebitelů k životnosti produktů obecně, které výrobky vnímají negativně z titulu neúměrně krátké životnosti, jak nahlížejí na existenci tzv. kazítek ve výrobcích.
The Brand of Quality Vitality Plus
Keywords: životnost; spotřebitelé; kazítka; Životnost plus; lifetime; brand; Vitality plus; product