Legislativní rámec využití obnovitelných zdrojů energie se zaměřením na biomasu - Kuthanová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2007)
Předložená bakalářská práce nesoucí název Legislativní rámec využití obnovitelných zdrojů energie se zaměřením na biomasu je rozdělena do dvou základních částí: první, teoretická, si klade za cíl postihnout legislativní rámec České republiky a Evropské unie v oblasti obnovitelných zdrojů energie, a druhá část, praktická, se snaží zhodnotit platnou legislativu ve světle konkrétního projektu realizovaného s finanční podporou Evropské unie a uskutečněného v Jihočeské kraji. Práce je poté v závěru doplněna o slovníček klíčových pojmů dané problematiky v anglickém a francouzském jazyce.
Legislation in use of renewable energy sources focused on biomass
Keywords: legislativa; biomasa; obnovitelné zdroje energie; EU; legislation; biomass; renewable nergy sources; EU