m-Commerce - Vacková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce bylo navrhnout praktické využití m-commerce ve vybrané firmě na základě analýzy možností m-commerce v ČR a ve světě. První část práce zpracovávala teoretické podklady o mobilním obchodování. Další část práce se zabývala třemi případovými studiemi se zaměřením na mobilní aplikace, a to o společnostech Amazon, Alza.cz a Argos. Pak následovala analýza a na základě té byly vyhotoveny návrhy doporučení pro vybranou společnost, kterými bylo vyhotovení mobilní aplikace nebo mobilní verze internetových stránek.
m-Commerce
Keywords: M-commerce; marketing; mobilní aplikace; internet; mobilní platformy; M-commerce; marketing; mobile application; internet; mobile platforms