Dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr - Hrdličková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce zaměřená na podání informací o současném využití dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr, na zanalyzování jejich výhod či nevýhod, a to jak ze strany zaměstnanců, tak i ze strany zaměstnavatelů.
Agreements on work performed outside employment
Keywords: dohody konané mimo pracovní poměr; dohoda o pracovní činnosti; dohoda o provedení práce; pracovní poměr; agreement that took place outside the employment relationship; agreement on working activity; the employment agreement; employment