Drogová závislost na našich školách a boj proti jejich výskytu - Zuntová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2012)
V této práci jsem se zaměřila na drogovou problematiku, a její dopad na naše studenty. Blíže popisuji různé druhy látek a drogových závislostí. Zároveň poukazuji na případnou pomoc a prevenci. Praktická část je zaměřena na studenty, kteří měli, a mají zkušenosti s různými látkami a závislostmi. A kdo by jim měl případně pomoci
Drug addiction in our schools and prevent their occurrence
Keywords: Drogy; riziko; prevence; pomoc.; Drugs; risk; prevention; assistance.