Stochastické grafy a jejich aplikace - Vovčko, Rastislav (Jihočeská univerzita, 2010)
V této bakalářské práci se zabývám stochastickými grafy a jejich aplikacemi ve hrách. Téma zaujme každého, kdo se dosud setkal s pravděpodobností a alespoň trochu ho zaujala. Práce každému čtenáři ukáže, jak si zahrát jednoduché hry s ohledem na pravděpodobnost. Získá základní poznatky o stochastických grafech od těch nejjednodušších až po ty složitější.
Stochastics graph and its applications