Strategie nákupu vybrané firmy - Zechovská, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem bakalářské práce je Strategie nákupu vybrané firmy. Teoretická část této práce nejdříve vymezuje oblast nákupu, jeho průběh a řízení. Poslední kapitoly teoretické části se zaměřují na popis dílčích strategií, které tvoří nákupní strategii podniku. Praktická část této bakalářské práce analyzuje nákupní strategii vybrané společnosti, která působí v oblasti obchodu s potravinami, konkrétně obchodu s francouzskými sýry. Na základě výsledků této analýzy jsou v závěru práce navrženy možnosti pro zlepšení nákupního procesu.
Purchasing strategy of a company
Keywords: Nákup; strategie; analýza nákupu; obchod; potravinářství; Purchase; strategy; purchase analysis; trade; food industry