Zaměstnanecká politika ve vybrané organizaci - Majerová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem diplomové práce je analyzovat nástroje zaměstnanecké politiky ve vybrané organizaci a případné návrhy změn. Práce je strukturována do dvou částí. V praktické části byla provedena syntéza odborných publikací na téma Řízení lidských zdrojů, jejímž výstupem je literární přehled. Praktická část obsahuje analýzu činností spadajících do zaměstnanecké politiky ve zvoleném podniku a návrhy na změny vedoucí ke zlepšení jejího stavu.
The employee policy in a selected organisation
Keywords: zaměstnanecká politika; komunikace; získávání a výběr pracovníků; odměňování; rozvoj; motivace; spokojenost; znalostní ekonomika; employee policy; communication; recruitment; remuneration; development; motivation; satisfaction; knowledge economy