Aktivizace žáků při výuce anglického jazyka - Formánková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2022)
Práce se zabývá podněty a nápady k aktivizaci žáků na druhém stupni základní školy. Vymezuje aktivizační metody vyučování a metody tradiční, které propojuje s konkrétními připravenými aktivitami využitelnými při výuce anglického jazyka na základní škole a zohledňuje vývojové stadium žáků a jejich přístup k výuce.
Activating learners of English as a second language
Keywords: aktivizace; motivace; základní škola; vzdělávání; activating learners; motivation; primary school; education