Vyhodnocení exploatačních a kvalitativních ukazatelů sklízečů brambor různých konstrukcí - Bíba, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2021)
Má diplomová práce se zabývá měřením exploatačních a kvalitativních ukazatelů sklízečů brambor různých konstrukcí. Měření probíhalo v kraji Vysočina, což je typická bramborářská oblast. Konktrétně jsem měřil u třech typů sklízečů, a to ztráty, hodinovou výkonnost, poškození hlíz a spotřebu pohonných hmot (dále jen ,,PHM").
Evaluation of operational and qualitative indicators of potato harvesters of various constructions
Keywords: sklízeč; poškození; ztráty; spotřeba; výkonnost; harvester; damage; losses; consumption; performance