Podnikový majetek a investiční činnost podniku - Dočekalová, Simona (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této práce bylo posouzení majetkové struktury podniku se zaměřením na vybavenost, úroveň, strukturu a využití dlouhodobého majetku a na základě toho provést analýzu investiční činnosti podniku.
Corporate assets and investments of business