Postavení privátní značky maloobchodního řetězce - Michlíková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce pojednává o problematice privátních značek, konkrétně o jejich postavení na trhu. Hlavním cílem je navrhnout vhodné doporučení pro rozvoj privátních značek vybraného maloobchodu, na základě analýzy spotřebního chování. Teoretická část popisuje nejdůležitější pojmy, které se vztahují k privátním značkám. Praktická část je věnována realizaci marketingového výzkumu. Výsledkem této práce je doporučení pro zlepšení postavení privátních značek v daném maloobchodním řetězci.
Market position of a private label
Keywords: značka; hodnota značky; privátní značka; marketingový výzkum; brand; brand value; private label; marketing research