Studium možnosti ovlivnění metastázování pomocí proenzymoterapie - Čechová, Magda (Jihočeská univerzita, 2011)
cílem této práce bylo studovat možnosti ovlivnění metastázování pomocí proenzymoterapie. Vyzdvihli jsme nutnost odstranění primárního nádoru. V druhé části práce byly uskutečněny skríningové experimenty v nové oblasti rakovinné terapie, která je založená na instalaci PAMPS do nádoru.
Study of the posibility to influence the process of metastasize with the aid of proenzymotherapy
Keywords: metastázy; rakovina; proenzymoterapie; imunitní systém; cancer; proenzymotherapy; metastasis