Návrh souboru strojních zařízení pro komplexní řešení údržby veřejných ploch ve vybrané obci. - Adamovský, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2014)
V práci je obsažen přehled činností prováděných při údržbě veřejných ploch a návrh strojního zařízení pro údržbu veřejných ploch v obci Pacov. Na základě odhadované velikosti udržovaných ploch je navržen soubor strojního zařízení pro údržbu. Návrh strojního zařízení vychází z aktuální nabídky výrobců techniky pro údržbu veřejných ploch.
The design of machinery set for comprehensive solution of the maintance of public areas in selected town.
Keywords: údržba; strojní zařízení; adaptér; nástavba; komunální oblast; žací stroj; maintenance; machinery; adapter; extension; communal area; mower