Strach při výkonu ošetřovatelské profese - Prokopová, Radka (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá povoláním všeobecných sester, jejich schopností komunikace a spolupráce v týmu, jejich možnými obavami při výkonu profese a odpovědností, kterou s sebou povolání zdravotníka nese.
Fear in the performance of the nursing profession
Keywords: Strach; ošetřovatelství; agresivní pacient; komunikace; odpovědnost; práva sester; Fear; nursing; aggressive patient; communication; responsibility; rights of nurses