Analýza marketingového mixu ve vybraném podniku - Dvořáková, Jitka (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem je analýza a zhodnocení jednotlivých používaných marketingových nástrojů. Vedlejším cílem je návrh opatření, vedoucích ke zlepšení konkurenceschopnosti do budoucna a kalkulace jejich ekonomických dopadů.
The analysis of the marketing mix in the company
Keywords: marketingový mix; produkt; cena; distribuce; propagace; marketing mix; product; price; place; promotion