Analýza a optimalizace informačního a materiálového toku ve vybraném podniku - Svojše, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářské práce se zaměřuje na analýzu informačního a materiálového toku výrobního podniku, dodavatele automobilového průmyslu. Analýza poukazuje na skutečnost, že jeden tok nemůže být oddělen bez druhého. Výsledkem analýzy jsou návrhy na optimalizaci. Optimalizací se sníží náklady a tím se podnik stane konkurenceschopnější.
Analysis and optimalization of information and material flow in choosen company
Keywords: logistika; analýza; materiálové a informační toky; zlepšení; redukce nákladů; logistics; analysis; material and information flow; improvement; cost reduction