Spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (turistická oblast Česká Kanada) - Svobodová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem práce je na základě kvantitativního výzkumu identifikovat faktory ovlivňující spokojenost návštěvníků turistické oblasti Česká Kanada. Vnímání kvantity a kvality primární a sekundární nabídky cestovního ruchu ve zvoleném regionu z hlediska poptávky a návrh opatření vedoucích ke zvýšení spokojenosti účastníků cestovního ruchu v jižních Čechách.
Visitors' Satisfaction in South Bohemia (Czech Canada Tourist Area)
Keywords: turistická oblast Česká Kanada; zimní sezóna; spokojenost návštěvníků; jižní Čechy; Czech Canada tourist area; winter season; satisfaction of visitors; South Bohemia