Motivace a odměňování zaměstnanců ve vybraném podniku - Dragounová, Johana (Jihočeská univerzita, 2017)
Motivace a odměňování zaměstnanců je v těchto dnech velkým tématem mezi podniky všech velikostí. Tato bakalářská práce se právě proto věnuje motivaci zaměstnanců a jejich odměňováním. První část mé bakalářské práce obsahuje teoretické poznatky z literatury související s touto problematikou. Druhá, praktická část se zabývá společností Stavebniny DEK s.r.o., popisuje současný systém odměňování a motivace ve společnosti a je zaměřená především na zaměstnance. Mezi zaměstnanci společnosti Stavebniny DEK s.r.o. byl proveden průzkum s cílem zjistit míru jejich spokojenosti se mzdou, motivací a dalšími výhodami. Poslední část této práce přináší návrh nového motivačního systému, který by měl povzbudit zaměstnance k dosažení vyšší produktivity a který by mohl v budoucnu přispět k vyšší spokojenosti zaměstnanců a zaměstnavatele.
Motivation and Remuneration of Employees of the Specific Company
Keywords: motivace; odměňování; benefit; spokojenost; zaměstnanci; motivation; remuneration; benefit; satisfaction; employees