Možnosti individuálního vyjednání nové úrokové sazby po vypršení období fixace úrokové sazby hypotečního úvěru. - Havlík, Roman (Jihočeská univerzita, 2010)
Na možnost financovat vlastní bydlení formou hypotečního úvěru navazují znalosti řady dalších nutných úkonů, které mohou realizaci vlastního bydlení klientovi znepříjemnit. Jedním z těchto úkonů je změna fixace úrokové sazby u hypotečního úvěru. Tato bakalářská práce se bude věnovat právě této problematice, která nastane v procesu splácení hypotečního úvěru několikrát a připravenost na ní může být pro klienta značným přínosem.
Individual negotiation of a new interest rate is possible after the fixed-rate mortgage loan period has expired.
Keywords: úvěr; hypoteční úvěr; úroková sazba; změna úrokové sazby; fixace; fixace úrokové sazby; credit; Mortgage Loan; rate; change in interest rates; fixation; rate fixation