Marketingová komunikace cestovního ruchu v turistické oblasti Táborska - Valová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2014)
Předmětem práce je analýza marketingové komunikace cestovního ruchu na území Táborska. Nejprve je charakterizováno řešené území z hlediska nabídky cestovního ruchu a následně jsou představeny používané nástroje marketingové komunikace. Na základě zjištěných poznatků a provedeného dotazníkového šetření u návštěvníků města Tábora jsou představeny návrhy na změny v komunikačním mixu.
Marketing communication of tourism in tourist region Táborsko
Keywords: cestovní ruch; marketingová komunikace; komunikační mix; nové trendy v marketingové komunikaci; dotazníkové šetření; Tábor; tourism; marketing communication; communication mix; new trends in marketing communication; questionnaire research; Tábor