Vliv vstupní suroviny (biomasy) na výkonnost bioplynové stanice - Brůžek, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2019)
V této bakalářské práci jsem se zaměřil na používanou biomasu, výrobu bioplynu, vzniklý produkt, technologické části a zařízení stanice a fungování bioplynových stanic.
Effect of feedstock (biomass) on biogas plant performance
Keywords: biomasa; bioplyn; bioplynová stanice; surovina; biomass; biogas; biogas plant; raw material