Studium potravy vybraných druhů ryb v závislosti na denní době a lokaci v údolní nádrži Římov - Brož, Jan (Jihočeská univerzita, 2011)
Potravní analýza 3 druhů kaprovitých ryb ulovených na údolní nádrži Římov v litorálu a pelagiálu v průběhu dne a noci. Následná interpretace zjištěných výsledků a odhad potravního chování.
Fish food analysis of three species from Římov reservoir depending on time of day and location
Keywords: střevo; analýza potravy; cejn; ouklej; plotice; intest; food analysis; bream; bleak; roach