Systém a řízení personální práce ve vybraném podniku - Mašková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá systémem a řízením personální práce ve vybraném podniku, jeho analýzou a navržením změn případných nedostatků. V teoretické části jsou shrnuty názory autorů o základní struktuře personálních prací. V teoretické části je charakterizována společnost a provedena analýza jejích personálních činností. Na konci této práce jsou navrženy opatření ke zlepšení některých personálních činností.
The system and management of personnel work in the selected company
Keywords: personální plánování; analýza pracovního místa; získávání pracovníků; výběr pracovníků; hodnocení pracovníků; odměňování pracovníků; vzdělávání pracovníků; péče o pracovníky; ukončování pracovního poměru; personnel management; job analysis; recruitment of staff; selection of staff; evaluation of staff; remuneration of staff; education of staff; care for workers; termination of employment