Moderní metody manažerské práce a styl řízení ve vybraném podniku a hodnocení jejich účinnosti - Pavelka, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce je provést rozbor používaných metod řízení, charakterizovat styl řízení vedoucích pracovníků a posoudit dopad na efektivnost vykonávaných činností. První část práce je teoretická - literární rešerše, kterou jsem sestavil s použitím odborné literatury vztahující se k tématu. Ve druhé, analytické části jsem se zabýval rozborem dvou konkrétních situací, pozorováním a získáváním informací prostřednictvím dotazníkové metody a rozhovorů. Na základě zjištěných informací jsem zhodnotil způsob vedení a jeho účinnost, navrhl optimální styl řízení. Na závěr jsem pak celý projekt ekonomicky zhodnotil.
Modern Methods in Managerial Work and Managerial Style in a Chosen Company and Evaluation of Their Efficiency
Keywords: manažer; management; styl řízení; reengineering; metoda.; manager; management; managerial style; reengineering; method.