Marketingová komunikace ve vybraném hotelu - Houšková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2019)
Práce se zabývá marketingovou komunikací Grandhotelu Zvon. Obsahem je teoretický úvod, základní informace o Grandhotelu Zvon, marketingový mix hotelu (4P) a analýza současné marketingové komunikace s ohledem na vynaložené náklady. Závěrečná část práce prezentuje návrhy a doporučení a to zejména vytvoření profilu na sociálních sítích.
Marketing communication of a chosen hotel
Keywords: cestovní ruch; ubytovací služby; hotel; marketingová komunikace; online cestovní kanceláře; nástroje marketingové komunikace; tourism; accomodation services; hotel; marketing communication; online travel agencies; marketing communication tools