Projektová dokumentace rekonstrukce a modernizace venkovského rodinného domu. - Kněžínková, Eliška (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce řeší rekonstrukci a modernizaci venkovského rodinného domu. Cílem je vypracovat projektovou dokumentaci k jedné z variant rekonstrukce a modernizace.Diplomová práce obsahuje seznam literatury k dané problematice, metodický postup práce a vlastní výsledky. V kapitole "Diskuze" jsou zmíněny různé mžnosti vytápění. Výsledek diplomové práce musí být v souladu s územním plánem obce.
The project documentation of modernisation and reconstruction of rural villa.
Keywords: rekonstrukce; modernizace; projektová dokumentace; územní plán obce; reconstruction; modernisation; project documentation; the territorial plan of the community