Buněčná fúze a kancerogeneze - Maršíková, Hana (Jihočeská univerzita, 2008)
Vznik Nádorů není dosud zcela objasněn. Předmětem této práce bylo zjistit, jak mohou fúzované BMDCs bez žádných cancerogenů přispět k rozvoji rakoviny. Rostoucí nestabilita genomu by mohla dát vznik malignitám.
Cell fusion and carcinogenesis
Keywords: fúze; karcinogeneze; kancerogeneze; kmenové buňky; rakovina; nádor; fusion; carcinogenesis; cancerogenesis; stem cells; cancer; tumor