EFQM - model Excelence - Flosmanová, Eva (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce je zaměřena na oblast managementu kvality. Zavádění a aplikace modelu Evropské nadace pro řízení kvality EFQM do Policie České republiky. Analýza postupu zavádění do policejní praxe a vybraného útvaru Policie České republiky. Vyhodnocení procesu zavádění a jeho přínosu ve zlepšení výkonnosti, kvality a image.
EFQM - model Excellence
Keywords: EFQM - model Excelence; CAF; Národní politika podpory jakosti; Management kvality; Zavádění a aplikace modelu Evropské nadace pro řízení kvality EFQM do Policie České republiky.; EFQM - model Excelence; CAF; National policy supports quality; Management qualities; Loading and application mock - up European endowment for drive qualities EFQM to the police Czech republic.